Tymon 456 Sport

KFPS godkänd stambokshingst tillgänglig för avel från säsong 2019!

Sport. Kvalitet. Prestation.

Tymon 456 är en stambokshingst som har det vi ser som centrala egenskaper för den moderna Sport Friesern; rastypiska yttre attribut, en atletisk exteriör- fördelaktig för sport samt ett fantastiskt temperament & arbetsvilja. Att betäcka sitt sto är spännande och det är många faktorer att tänka på. Därför är vi måna om att garantera dig bästa tänkbara service hos oss. Vi skräddarsyr den lösning som passar dig och ditt friesersto bäst och erbjuder alltid kostnadsfri konsultation till din valda seminstation. Välkommen att höra av dig med frågor och prisförfrågan. 

 "En komplett sporthäst som håller högsta kvalitet i avel då han bevisligen nedärver sina kvaliteter. Hans moderna typ och funktionella rörlighet gör honom enligt mig till en av de genetiskt sett mest fördelaktiga hingstarna".
- Marc Peter Spahn
Namn
Tymon 456
Född
01-04-2006
Stolinje
65 (ster pref prest x ster pref x ster pref)
premie
Stambokshingst, Sport
stamtavla
e: Andries 415, sport x
Leffert 306, sport pref
u: Helena L, ster pref prest
MAnkhöjd
171 cm
Avel
Tymon 456 fick sitt certifikat som godkänd avelshingst 2009 och har i dagsläget närmare 150 avkommor registrerade i stamboken. 
Han har fertil semin och jag har alltid haft lätt att få ston dräktiga med honom.
Ancillia Brüggink
Kvalificerad AI
Tymon 456 är mycket smart och begåvad i de högre skolorna som piaffe, passage, piruetter och har även speciell talang i utökade gångarter. 
Marc Peter Spahn
Professionel Tävlingsryttare

[recaptcha]